Oplossingen voor Industrie

De perfecte partner voor succes in industriële bakkerij

Ingrediënten, mixen en nog veel meer. Dawn Foods biedt industriële bakkerijen klant specifieke producten en oplossingen die u helpen om efficiënter te produceren en in te spelen op de behoeften van de consument. Ons assortiment bakkerijproducten omvat o.a. (banket)mixen, gele room poeders, afdekgelei, glansmiddelen en (fruit)vullingen – evenals markt gestuurde oplossingen zoals vegan, glutenvrij en suikerreductie.

We begrijpen dat industriële producenten specifieke behoeften hebben. Door uw doelstellingen te koppelen aan onze marktexpertise, kunnen we samen producten en oplossingen ontwikkelen die voldoen aan uw specifieke eisen en uitdagingen. We werken als strategische partners met u samen en schakelen onze applicatiechefs en het R&D-team in waar nodig. Of u nu uw productieproces efficiënter wilt inrichten of bestaande applicaties en processen wilt aanpassen om verspilling tegen te gaan en de winstgevendheid te verbeteren, wij staan u graag terzijde.

Samen kunnen we de mooie momenten van het leven nog gedenkwaardiger maken.

 

Onze maatwerkoplossingen voor industriële producenten
  • Hoogwaardige ingrediënten, maatwerkoplossingen, recepten en verpakkingen toegespitst op uw specifieke productie vereisten.
  • Kennis van regelgeving zodat u ervan verzekerd bent dat alle producten voldoen aan regionale en lokale wetgeving.
  • Expertise van ons team van zeer ervaren applicatiechefs en regionale en wereldwijde R&D-teams.

 

  • Markttrends en consumenteninzichten om u te helpen de juiste producten te ontwikkelen om aan de vraag van de consument te voldoen.
  • Technische ondersteuning en hulp bij het implementeren & oplossen van problemen en het optimaliseren van processen en productielijnen.
  • Breed scala aan certificeringen voor onze diverse productielocaties en ingrediënten, waaronder: IFS, GSI, BRC, Halal, Kosher en Vegan.
Maatwerkoplossingen 

Innovaties die het verschil maken, voor u en uw klanten, dat is wat ons drijft bij Dawn. Daarom hebben onze R&D-teams specifieke competenties ontwikkeld - over alle productcategorieën heen - die u helpen een assortiment te bieden wat voldoet aan de vraag vanuit de markt. 

Ontdek onze mogelijkheden en het flexibele productaanbod, waarmee u gemakkelijk maatwerk producten kunt maken die inspelen op de nieuwste trends en veranderde consumentenvraag. 

Bekijk Pagina
Raak geïnspireerd

Consumenteninzichten zijn belangrijk voor alle facetten in uw bedrijfsvoering. Laat Dawn Foods u helpen om deze expertise naar uw bakkerij te brengen. Van data over seizoensgebonden smaken en recepten, tot nieuwe producten gebaseerd op uitgebreide klanttesten, wij weten wat de  consument wil. 

 
Ontdek inzichten