Supermarkt

Inzicht en innovatie voor de in-store bakkerij van vandaag 
Als leidinggevende van een in-store bakkerij heeft u doelen om uw zaak te laten groeien en om klanten aan te trekken. Onze experts zullen u helpen om uw bakkerij te laten groeien. Wij bieden productkennis en decoratie ideeën die u helpen om uw bakkerij te laten groeien van goed naar geweldig. Wij brengen u alles; van taarten voor alle gelegenheden, donuts, brownies, taartjes en seizoensgebonden producten, alles om het gevoel en de sfeer van uw bakkerij te verbeteren en om u het gehele jaar te helpen om uw verkoop te verbeteren. 
Maatwerkoplossingen voor supermarktbakkerijen:
  • trendy producten die u onderscheiden als bakkerij
  • smaakvolle kwaliteitsproducten die klanten aantrekken en waar ze voor terugkomen
  • een compleet assortiment, van tijdbesparende, kant-en-klare producten tot bakkerij-ingrediënten voor afwerking en decoratie
  • productinnovatie op basis van consumententrends en -inzichten
  • decoratie-ideeën, productkennis en technical support
  • seizoensprogramma's om de omzet te verhogen tijdens speciale gelegenheden
Nieuwe recepten 
Onze collectie van inspirerende recepten en decoratie tips, is ontworpen om u nieuwe ideeen te geven voor creatieve creaties en lekkernijen waar uw klanten van zullen houden.
Bekijk onze recepten
Raak geïnspireerd
Uw winkel is afhankelijk van uw klanteninzicht. Laat Dawn foods helpen om deze expertise naar uw bakkerij te halen. Van data over seizoensgebonden smaken en recepten, tot nieuwe producten gebaseerd op uitgebreide klanttesten, wij weten wat de mensen die bij u in de winkel komen willen. 
Ontdek inzichten