Foodservice

Bak expertise in actie 

Bij Dawn Foods, willen we de kunst in het eten houden, dus innovatie en creativiteit zijn het hart van alles wat we doen. Wij weten dat geen een foodservice zaak hetzelfde is. Dat is waarom wij trots zijn om met u samen te werken en producten te ontwikkelen die uniek zijn, die niet alleen passen bij uw behoeftes maar ook gebaseerd zijn op consumenten- en industrie inzichten en de laatste trends. We brengen bakkerij kennis samen met nieuwe categorie management vaardigehden zodat we de juiste producten op de juiste manier kunnen leveren om alle gebieden van uw bedrijf te ondersteunen. 
Maatwerkoplossingen voor foodservice-aanbieders
  • menuopties die consumenten willen hebben, gebaseerd op onze categorieleidende consumenten- en industrie-inzichten
  • verkoopideeën en inspiratie voor het decoreren van gebak, gebaseerd op consumenteninzichten
  • een compleet productassortiment variërend van tijdbesparende, kant-en-klare gebakproducten tot bakingrediënten voor dat speciale ‘homemade’ gevoel.
  • ondersteuning voor grote foodservice-activiteiten met onze deskundige baktechnische medewerkers en Dawn-ingrediënten
  • unieke producten en concepten die de ideale oplossing zijn voor uw bedrijf wanneer u met onze R&D- en culinaire experts samenwerkt
  • alles wat u nodig hebt, wanneer u het nodig hebt, met onze distributiecapaciteiten
Nieuwe recepten 
Onze collectie van inspirerende recepten en decoratie tips, is ontworpen om u nieuwe ideeen te geven voor creatieve creaties en lekkernijen waar uw klanten van zullen houden.
Bekijk onze recepten
Raak geïnspireerd
Uw winkel is afhankelijk van uw klanteninzicht. Laat Dawn foods helpen om deze expertise naar uw bakkerij te halen. Van data over seizoensgebonden smaken en recepten, tot nieuwe producten gebaseerd op uitgebreide klanttesten, wij weten wat de mensen die bij u in de winkel komen willen. 
Ontdek inzichten