Wat zijn de trends?

Dawn heeft de top trends voor u geïdentificeerd, zo krijgt u een beeld over wat er gebeurt in de markt. Bekijk consumenten gedrag en de invloed van influencers. Trends kunnen dienen ter inspiratie. Dawn wilt door het inspelen op de trends nog beter samenwerken met de bakker. Verandering van spijs doet eten, speel in op de trends met Dawn en samen voldoen we aan de vraag van de consument! 

 
blissful_indulgence-Trends2020-lowres
eatertainment-Trends2020-lowres
SBA banner 4

Blissful Indulgence

In een drukke, hectische en online wereld, zoeken we allemaal naar kansen om even 'uit te loggen'en een moment van rust te nemen. Met 'Blissful Indulgence' neem je een kleine pauze om even te ontsnappen aan de realiteit met iets lekkers. 

#Eatertainment

Eten is niet meer alleen een manier om onze maag te vullen en bij te tanken, we gebruiken het tegenwoordig ook als entertainment. Foto's maken van een mooi opgemaakt gerecht of een mooi gedecoreerde donut en deze online delen, hoort bij de online wereld. Eten is een ervaring en als je het niet online kan delen valt het niet onder #Eatertainment. 

My Food ID

We zeggen wel eens 'je bent wat je eet'. Voedsel is onderdeel geworden van wie we zijn. Voedsel vertelt ons verhaal en dit willen we graag delen met anderen. 

mashup_adventure-Trends2020-lowres
just_for_me-Trends2020-lowres
enlightened_eating-Trends2020-lowres

Mashup Adventure

Mixen maar! We mengen en combineren tegenwoordig verschillende smaken uit verschillende landen en culturen met elkaar. We zijn avontuurlijker geworden wat betreft ons eten en durven te experimenteren met smaak. Mash it up! 

Just For Me

Iedereen hetzelfde, geldt al een tijdje niet meer. We hebben ieder onze eigen behoeften en onze eigen smaak. De klant verwacht op maat gemaakte producten. Koffie met een twist een in de winkel gedecoreerde donut. De klant wil zich speciaal voelen. 

Enlightened Eating

We zijn steeds meer op zoek naar 'puur' eten, simpele producten vrij van kunstmatige stoffen om onze lichaam en geest te voeden met de juiste voedingsstoffen en zo een gezonde levensstijl na te streven. 

transparency360-Trends2020-lowres
twentyfive_seven-Trends2020-lowres

Transparency 360

Men is zich steeds meer bewust van het milieu en de impact die ons eetgedrag heeft. We kiezen steeds vaker voor merken die zich inzetten voor het milieu en zich bezighouden met de impact die eten en verpakkingen hebben op de wereld. 

Twenty-Five 7

Tijd is onze grootste vriend en tegelijkertijd onze grootste vijand. We willen het maximale uit de dag halen en proberen onze tijd zo goed mogelijk in te delen. Hierbij speelt eten een grote rol, we willen graag efficiënt maar toch gezellig eten.