Herfst- en wintermomenten

100 keer Kerstmis en 100 keer Nieuwjaar met Dawn, miljoenen blije mensen over de hele wereld, elk jaar weer. Wij gaven bakkers de mogelijkheid om elk seizoen optimaal te benutten. Kerst, Halloween of een andere seizoensgebonden activiteit zoals het begin van het nieuwe schooljaar etc., Dawn zorgt voor alle ingrediënten om van deze feesten een succes te maken.
 
Alle herfst- en winterfeesten
Terug naar school

De kinderen gaan weer naar school! Tijdens deze spannende maar best wel stressvolle periode kunt u ze wat extra moed en plezier geven met leuke kindertaartjes!


Halloween

Trick or treat! Een aantal jaar geleden begonnen we een spannende campagne voor bakkers, gebaseerd op de Amerikaanse traditie, met producten en ingrediënten in thema, POS-materialen, recept-ideeën... doe mee en laat u inspireren om meer klanten uw bakkerij binnen te halen tijdens de griezeligste tijd van het jaar!


Sinterklaas

Zijn de kinderen lief geweest? Dan komt Sinterklaas met cadeautjes langs! Laten wij als bakkers inspelen op deze leuke traditie en met zoet gebak voor nog meer plezier zorgen bij de gezinnen!
Kerstmis

Met Kerstmis helpt Dawn de bakkers bij het maken van het lekkerste cadeau, heerlijke traditionele recepten die een genot zijn voor iedereen. Laat u inspireren door traditionele recepten uit heel Europa, voor de viering van een magische Kerst.


Oud en Nieuw

Iedereen begint het nieuwe jaar met champagne en zoete lekkernijen. Van luxe gebak tot magische sprankelende desserts, onze producten en ingrediënten helpen u bij het creëren van een perfecte sfeer op het Oud en Nieuw feest van uw klanten.


Mardi gras

Mardi Gras is the perfect occasion to offer nice treats like pancakes but also play around with ingredients to create colorful desserts! Decorate your shop and diversify your offer for an appealing event!


CwD_card-header-fruit


Herfst- en wintersmaken

In de koudere jaargetijden vervangen bakkers de kleurige fruitsmaken door rijkere en kruidigere smaken. Maak het gezellig tijdens de koude winter met desserts in verleidelijke smaken als cappuccino, chocolade, karamel en nog veel meer!