Lente- en zomermomenten

De lente is de tijd van het jaar waarin alles weer tot leven komt. Dawn Foods helpt u met het brengen van geluk bij uw klanten, dankzij vernieuwende onderscheidende recepten met een buitengewoon frisse uitstraling waarmee elke verjaardag, bruiloft of feest van de klant er eentje wordt om nooit te vergeten! 

Wij adviseren u over het optimaal gebruik van seizoensfruit, door te spelen met kleuren en smaken gedurende deze tijd van het jaar.
 
Alle lente- en zomerfestiviteiten
Valentijnsdag

Dawn viert de romantiek! Elk jaar werken wij nauw samen met bakkers zodat zij hun klanten de perfecte Valentijnstraktatie kunnen aanbieden om aan hun geliefden te geven.


Verjaardagen

Op verjaardagen komt de hele familie bij elkaar, van jong tot oud. Nu Dawn het 100-jarig bestaan viert, als betrokken leverancier van ingrediënten voor bakkerijen over de hele wereld, is het een goed moment om samen te kijken naar de ideeën voor recepten en decoraties waarmee elke verjaardagstaart een speciale herinnering in de familiealbums wordt!


Bruiloften

Unieke momenten vragen om speciale taarten! Dawn Foods helpt bakkerijen over de hele wereld een bijdrage te leveren aan het geluk van hun klanten. Ontdek ons volledige assortiment aan ingrediënten en producten waarmee u bij die speciale gelegenheid de bruidstaart van uw klanten tot de beste taart van hun leven maakt!
Pasen

Dit evenement, dat bol staat van de chocolade, is een kans voor u om met behulp van creatieve recepten meer verkopen te genereren. Dawn zorgt voor unieke producten waarmee bakkers zich kunnen onderscheiden op de markt. Kijk snel bij onze hernieuwde Paasrecepten om dit feest zo goed mogelijk te vieren!


Moederdag

Met Moederdag wordt de moeder van het gezin en het moederschap in het zonnetje gezet. Deze feestdag wordt overal ter wereld gevierd. Het is een goede gelegenheid om uw bakkerij te transformeren, met speciale recepten en aanbiedingen om de verkoop te stimuleren. Dawn helpt u om een eenvoudige taart om te toveren in een feest voor Moederdag!


Sportevenementen

Gebruik deze zomer uw fantasie om te profiteren van leuke sportevenementen waar mensen bij elkaar komen om samen de wedstrijden te bekijken en hun favoriete teams aan te moedigen. Euro 2020, Olympische Spelen… wij helpen u om uw gebak voor deze evenementen te versieren!


CwD_card-header-fruit


Een explosie van fruit

Dawn biedt bakkers een grote hoeveelheid fruitsmaken en recepten om hun creativiteit een boost te geven met extra fruit en kleuren. De perfecte manier om tegemoet te komen aan de smaak van bewuste consumenten die kiezen voor natuurlijk zoet. Vier met ons de zomer barstensvol fruit!