Maak deze halloween extra griezelig

 

Dawn Foods werkt al meer dan 100 jaar samen met bakkers over de gehele wereld om lekkere geluksmomenten te creëren voor hun klanten. Ons Amerikaanse erfgoed zorgt ervoor dat Halloween hoog op de kalender staat – en het zou ook een belangrijke datum in úw agenda kunnen zijn. Halloween wordt steeds bekender en grootser gevierd in Europa en het loont voor bakkers om het assortiment op dit griezelfeest aan te passen. Dawn helpt u graag om het maximale uit dit belangrijke kalendermoment te halen voor uw bakkerij, met eenvoudig uit te voeren promoties en quick wins.


 

 

HW2021-image-recipe

 

Vind hier verschillende  receptinspiraties waarmee u uw gebak tot leven kunt brengen met Halloween! Met de Dawn ingrediënten maakt u makkelijk en snel angstaanjagende en smakelijke lekkernijen die klanten naar uw winkel zullen trekken.  

HW2021-image-recipe

 

Ontvang een gratis Halloween promotiepakket bij aankoop van Dawn ingrediënten waarmee u eenvoudig en snel de Halloween recepten maakt.
Inhoud promotiepakket: fotodisplay voor in de winkel, stoepbordposter en suiker decoratie-oogjes + spinnenringen om het gebak te decoreren.
Vraag naar de actievoorwaarden bij uw verkoopadviseur.

 

 

HW2021-rand-bottom
 
Dawn-gelatine-free-how-to

Discover our great
Halloween activations
across Europe

 
HW2021-rand-bottom
 

ontdek de halloween producten van dawnWe bieden een breed scala aan ingrediënten die perfect geschikt zijn voor het maken van vele verschillende Halloween creaties. 
Zo is onze Delicream Pompoenvulling een favoriet in deze tijd van het jaar, met zijn specifieke, warme en kruidige smaak. En de Dawn ready-to-use Dip Quik icing, gecombineerd met onze smaakvolle Compounds, voegt kleur toe aan uw lekkernijen. Kiest u liever voor volledig gemak, bekijk dan ons assortiment gebruiksklare Halloween-producten.HW2021-image-recipe


Halloween Frozen assortiment

 

Ontdek ons assortiment gebruiksklare Halloween-producten: donut, muffin en koekje om uw klanten te verrassen.

HW2021-image-recipe


Dip Quik Icing

Met Dawn kun je eenvoudig een scala aan kleine eetbare monsters maken zonder de nachtmerries van een hele nacht doorwerken. Ontdooi gewoon wat donuts, kleur de kant-en-klare Dip Quik Icing met onze Compounds en laat de Halloween-geest het overnemen. Kleine spookjes, pompoengezichtjes of griezelige mummies... Je kunt Halloween zo eng maken als je wilt.

HW2021-rand-bottom
Breng je halloween-personages tot leven


 

 

 

Halloween is ongetwijfeld een familiemoment – met verkleedpartijen, pompoensnijwerk en zoete lekkernijen. Het is de droom van ieder kind! Dus grijp deze kans en stap in de wereld van de jonge consument en transformeer je aanbod met vertederend griezelige personages.

Onze Dracula Donut is even eng als heerlijk! Voor kleintjes die liever een monster eten, hebben we Frankenstein Cookies. Of griezel met de Spider Muffins.

Ze zijn allemaal super eenvoudig te maken. Bekijk de how-to video's hieronder en zie hoe je deze prachtige creaties kunt maken.

 
spider muffin

Frankenstein cookie

Dracula Donut