Producten & Services voor ambachtelijke bakkerijen

Sinds 1920 werken wij samen met ambachtelijke bakkers en we begrijpen daarom uw doelstellingen en uitdagingen: producten bedenken waar mensen dol op zijn; de kosten laag houden en de winst maximaliseren; in contact blijven met uw klanten en vakgenoten; weten waar u inspiratie vindt en hoe u die kunt toepassen; trouw blijven aan uw tradities, maar ook met een open blik naar de toekomst kijken. Wij helpen u graag met al deze en andere uitdagingen.

Bakken met de beste bakkerijpartner

Bij Dawn Foods weten we dat u trots bent op de ambachtelijke creaties die u maakt voor uw klanten en op de recepten die misschien al generaties lang zijn doorgegeven binnen uw familie. Dat zijn wij ook. Onze deskundige bakkers spannen zich al vele tientallen jaren in om de kwaliteit van onze ingrediënten en de smaak van onze recepten te perfectioneren. Wij stellen ons tot doel om in elk recept en elke techniek innovatie en inzicht mee te bakken, zodat uw klant alleen het allerbeste krijgt, iedere dag opnieuw.
Dit respect voor waar we allebei vandaan komen, maakt dat we met beide benen op de grond blijven staan. En onze focus op de toekomst stelt ons in staat u te helpen groeien, innoveren en aanpassen aan een steeds veranderend bakkerijlandschap. Wij bieden de middelen, ideeën en ondersteuning die nieuwe en bestaande bakkerijen nodig hebben om de favoriete bakker binnen hun gemeenschap te zijn. Van tips om de kosten laag te houden tot inspiratiebronnen om meer klanten aan te trekken en de omzet te verhogen, Dawn Foods staat partnerbakkers met raad en daad bij op hun weg naar succes.

Onze maatwerkoplossingen voor ambachtelijke bakkers

  • Wij bieden hoogwaardige ingrediënten, ideeën en concepten voor het creëren van unieke specialiteiten en trendy producten.
    Met een assortiment van vele duizenden producten beschikken wij over de mixen, vullingen en decoraties die uw bedrijf nodig heeft om een voorsprong te nemen.
  • Wij zijn ervaren partners die om uw succes geven, van uw vaste verkoopmedewerker tot het klantenserviceteam dat u ondersteunt bij het bestellen van de producten die u nodig hebt.
  • Wij beschikken over technische experts die samen met uw bakkers nieuwe producten ontwikkelen en ondersteuning bieden bij de uitdagingen waarmee u te maken hebt.
  • Wij helpen u bij het laten groeien van uw bedrijf. Van het delen van succesverhalen van andere bakkerijen als die van u tot het geven van adviezen over hoe u producten kunt verkopen, promoties organiseert, medewerkers opleidt en prijzen vaststelt, bij Dawn Foods zetten wij ons ten volle voor u in, en voor uw toekomst.

Productinnovatie

Dawn Foods heeft een rijke traditie in het ondersteunen van klanten over heel de wereld bij het bakken van het lekkerste gebak. Van onze bewezen expertise in Europa tot onze start als donutbakker in de VS, Dawn heeft zich altijd ingespannen om inspiratie, innovatie en kwaliteit te brengen naar iedereen met wie we samenwerken. Vandaag de dag bieden we een compleet assortiment gebakproducten, elk met de constante kwaliteit waarop u kunt vertrouwen, de smaken en texturen waar klanten van houden en de belofte van een heerlijke smaak die mensen blij maakt en ervoor zorgt dat ze terugkomen.

Campagnes en Concepten

Authentic American Bakery brengt Amerikaans gebak naar uw klanten

De Authentic American Bakery Campaign van Dawn en alle ondersteunende activiteiten daaromheen helpen de ambachtelijke bakker bij het creëren en aanbieden van heerlijke typisch Amerikaanse gebakspecialiteiten als cookies, donuts, muffins en cupcakes. Om u te helpen dit programma in uw bakkerij te lanceren, bieden we allerlei inspirerende ideeën voor toepassingen, workshops, hulpmiddelen en promotiemateriaal om de producten te verkopen.

Ga voor meer informatie naar onze speciale Authentic American Bakery website: www.dawnbakery.com

Creating New Traditions programma viert Europees gebak

Dawn biedt een breed scala aan ingrediënten voor het maken van de gebakspecialiteiten waar Europa bekend om staat. Denk bijvoorbeeld aan de Franse eclairs, Duitse schwarzwalderkirschtaart of tompoucen uit Nederland. Dawn heeft het allemaal en helpt u om er uw klanten mee te verwennen. Alles voor uw succes. Met workshops en innovatieve toepassingsideeën helpen wij u de traditionele gebakproducten waar uw vaste klanten dol op zijn om te toveren in eigentijdse varianten die ook nieuwe klanten zullen aantrekken! Gebakken met passie voor traditie.


Artisanal Bakeries_Thumbnail_1

Constante kwaliteit - elke keer 

Dawn Foods is begonnen met producten te maken die hielpen om donut shop eigenaren om kwalitatieve, goed smakende donuts te maken, elke dag opnieuw. Vandaag de dag bieden we een volledige reeks aan bakkerijproducten. Op diezelfde consistente kwaliteit kunt u in elk product rekenen. De smaken en texturen waar klanten van houden en die ervoor zorgen dat ze terug blijven komen.


Homepage_Image_1

Inzicht in wat de consument wil

Het is geen geheim dat smaken met de tijd veranderen. Bijblijven met wat de consument wil, van seizoen tot seizoen en van jaar tot jaar, kan een hele uitdaging zijn. Bij Dawn Foods kijken we naar consumenteninzichten om opkomende trends en interesses te begrijpen, zodat we die inzichten aan u kunnen doorgeven en u kunnen helpen uw omzet te verhogen.


Artisanal Bakeries_Thumbnail_3

Technische Ondersteuning

Bakken is evenzeer kunst als wetenschap. Ons (technisch) applicatie team beschikt over een schat aan ervaring en staat klaar om u te helpen bij het oplossen van problemen, het testen van producten of het aanpakken van een nieuw project of idee. Wat u ook nodig hebt, ons team Application Specialists helpt u succes te behalen.

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR MEER INFORMATIE >