Producten & Services voor Supermarktbakkerijen

Al bijna 100 jaar helpt Dawn Foods bakkerijen van groot tot klein om te groeien en we begrijpen uw specifieke behoeften als supermarktbakkerij. Van altijd vers gebak aanbieden tot consumenten op de bakkerijafdeling verleiden tot een impulsaankoop, Dawn Foods werkt met u samen en biedt u de innovaties en onweerstaanbare geuren die uw omzet laten groeien.

Inzichten en innovatie voor de supermarktbakkerij van vandaag

Als manager van een instore bakkerij heeft u doelen om uw omzet te verhogen en klanten naar uw bakkerijcorner te trekken. Onze experts helpen u van uw bakkerij een succes te maken. Wij bieden de productkennis en decoratie-ideeën die van goede bakkerijen, uitstekende bakkerijen maken. U vindt bij ons alles, van taarten voor iedere gelegenheid tot donuts, en van brownies en patisserie tot seizoensproducten om de uitstraling van uw bakkerij te verbeteren en het hele jaar door impulsaankopen te genereren.

Maatwerkoplossingen voor supermarktbakkerijen:

  • trendy producten die u onderscheiden als bakkerij
  • smaakvolle kwaliteitsproducten die klanten aantrekken en waar ze voor terugkomen
  • een compleet assortiment, van tijdbesparende, kant-en-klare producten tot bakkerij-ingrediënten voor afwerking en decoratie
  • productinnovatie op basis van consumententrends en -inzichten
  • decoratie-ideeën, productkennis en technical support
  • seizoensprogramma's om de omzet te verhogen tijdens speciale gelegenhedenHomepage_Image_1

Inzicht in de behoefte van de consument

Consumenteninzicht is cruciaal, voor elk onderdeel van uw winkel. Laat Dawn Foods die expertise meebrengen naar uw bakkerij. Van gegevens over seizoenssmaken en -recepten tot nieuwe producten op basis van uitgebreide consumententests, wij weten wat de mensen willen die bij u winkelen.

BEKIJK CONSUMENTENINZICHTEN > Supermarket Bakeries_Thumbnail_2

De expertise die u laat slagen

Het kan een hele uitdaging zijn om voortdurend na te denken over het verbeteren van uw productmix en het creëren van gebakpresentaties waar mensen op afkomen. Van taarten en cupcakes tot donuts en muffins, wij helpen u graag bij het kiezen van de beste mix en de beste producten voor uw bakkerij. Onze teams baseren zich op marktgegevens om goed inzicht te verkrijgen in de categoriedrijvers en -dynamiek en advies te geven over wat u op welk moment moet aanbieden. Met onze uitgebreide kennis van de categorie kunnen we u ondersteunen bij het ontwikkelen van een programma waarmee u kansen en uitdagingen kunt aangrijpen om van uw bedrijf een succes te maken.