Werken bij Dawn

Onze mensen maken ons merk. Ze innoveren, verlangen naar kwaliteit en bouwen duurzame relaties op met onze klanten. Heeft u een eigen succesformule, kijk dan eens bij onze vacatures. En ontdek of Dawn bij u past.

Careers Banner

Kansen, beloningen en echt lekkere donuts komen bij Dawn allemaal samen

Bij Dawn heerst een prettige familiecultuur waarin teamwerk, innovatie en de ambitie om te groeien worden gewaardeerd. Dawn is een snelgroeiende wereldmarktleider in de bakkerij-industrie. Momenteel hebben we meer dan 40 productielocaties in de Verenigde Staten, Europa, Canada en Latijns-Amerika.

Wat verklaart ons succes? Onze 4500 gemotiveerde en toegewijde mensen die geweldig mooie producten maken en verkopen. Producten die de verwachtingen van de klant overtreffen, iedere dag opnieuw. We belonen succes met een uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket, opleidingsmogelijkheden en financiële incentives die maken dat onze medewerkers zich gewaardeerd voelen.


Onze arbeidsvoorwaarden

Dawn is er trots op de grootste talenten uit de bakkerij-industrie tot ons team te mogen rekenen, en we willen onze medewerkers graag aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden bieden en onze bedrijfscultuur bevorderen met robuuste incentiveprogramma’s. Onze medewerkers zijn ons belangrijkste bedrijfsmiddel en we bieden hun actief mogelijkheden om te groeien via opleidingen en professionele ontwikkeling.

 

Geef uw carrière een boost

Bent u klaar voor een carrière die u laat groeien en die u beloont voor uw harde werk en slimme ideeën? Bekijk onze wereldwijde vacatures en kies de functie die bij u past.

 

Allround Monteur - jun 2020