CSR-logo-header-wide

DAWN FOODS ZET ZICH IN VOOR POSITIEVE VERANDERING VOOR EEN BETERE TOEKOMSTWe geloven dat onze acties ertoe doen en dat we de verantwoordelijkheid hebben om een positieve impact te hebben in gemeenschappen over de hele wereld.

Onze sociale verantwoordelijkheid sluit aan bij onze toewijding aan onze mensen, onze producten, en onze klanten - beter bekend als de Circle of Excellence.

Circle of Excellence

Wereldwijd richten onze initiatieven zich op:

Ondersteuning van mensen, gemeenschappen en de bakindustrie met rechtvaardige en inclusieve programma's die inspireren.

Verantwoord creëren en distribueren van onze producten om het algehele welzijn te verbeteren en onze impact op het milieu te verminderen.

Samenwerken met onze klanten en partners om duurzame inspanningen en ethische praktijken te bevorderen die een impact hebben.

Binnen Dawn is onze benadering van sociale verantwoordelijkheid gericht op vooruitgang. Als één van onze Dawn-waarden begrijpen we dat vooruitgang en verandering tijd kosten, maar dagelijkse veranderingen en verbeteringen helpen ons elke dag een beetje beter te worden.

our pillars

mensen

Maak een betere planeet voor mensen en gemeenschappen over de hele wereld

CSR-icon-products

producten

Werk verantwoord met producten die inspireren

klanten

Ontwikkel positieve partnerschappen die impact hebben

 
mensen

Maak een betere planeet voor mensen en gemeenschappen over de hele wereld


Als wereldwijde gemeenschap zijn we allemaal met elkaar verbonden. Dawn zet zich in voor de gezondheid, veiligheid, het welzijn en de opleiding van onze teamleden, de bakkerij-industrie en de gemeenschappen waarin we actief zijn. We zetten mensen op de eerste plaats bij alles wat we doen en waarderen verschillende perspectieven, gelijkheid en inclusiviteit voor iedereen.

 
producten

Werk verantwoord
met producten die inspireren


Van onze uitgebreide normen voor product- en verpakkingsontwikkeling tot onze productie- en distributiepraktijken en toewijding aan hoogwaardige ingrediënten, richten we ons op het welzijn van onze klanten, hun consumenten en het milieu.

products

Operate responsibly
with products that delight


From our comprehensive standards for product and packaging development, to our manufacturing and distribution practices, and commitment to high-quality ingredients, we focus on the wellbeing of our customers, their consumers, and the environment.

 
klanten

Ontwikkel positieve partnerschappen
die impact hebben


We werken aan een duurzamere en beter gedeelde toekomst met partners die zich inzetten om op de juiste manier zaken te doen voor onze klanten en de industrie. Onze partnerschappen zijn gericht op verantwoorde inkoop, duurzame inspanningen, regelgevingsprincipes en rentmeesterschap van natuurlijke hulpbronnen.

CSR Annual Report 2022 EU & AMEAP