Het Dawn merk

Dawn spant zich in om u te ondersteunen bij al uw bakkerijactiviteiten. Daarom vindt u bij ons alle producten die u nodig hebt voor succes. Van ingrediënten tot kant-en-klare producten, Dawn heeft alles voor het maken van de gebakcreaties die uw klanten willen hebben. De hoge kwaliteit die u gewend bent van het eerste Dawn-product dat u ooit hebt gebruikt, is de kwaliteit waarop u bij al onze producten mag rekenen. Vandaag, en in de toekomst. Het maakt allemaal deel uit van onze belofte om de ingrediënten te bieden voor de mooie momenten in het leven. Alles in lijn met ons merk.
Project Sunrise

Er gloort een nieuwe dageraad bij Dawn! (There is a new sunrise at Dawn!)

Dawn heeft alle producten die u nodig hebt om uw vitrine te vullen met zoete lekkernijen waar mensen dol op zijn. Vandaag de dag beheren we vele merken binnen ons groeiende productportfolio. Maar er zijn veranderingen op komst. Om het u gemakkelijker te maken onze producten te begrijpen, ze te kopen en te gebruiken, gaan we de producten die u kent onder de naam Sucrea, Fruibel, Dethmers, Baker’s Select en Caullet samenbrengen onder de merknaam Dawn. Maar ook al wordt de look vernieuwd, aan het product zelf of aan de productkwaliteit verandert helemaal niets.

 

 

Deze veranderingen zijn al in volle gang; begin 2017 moeten alle producten in de nieuwe stijl zijn uitgevoerd.

Onze nieuwe look en de merknaam Dawn voeren terug naar de roots van Dawn. De dageraad en de oranje kleur horen al bij Dawn sinds de oprichting van ons bedrijf in 1920. De zonsopgang staat symbool voor het moment waarop bakkers aan hun werk beginnen – het aanbreken van een nieuwe dag.

De nieuwe verpakking is goed herkenbaar met duidelijke productdetails, wat onze kwaliteit en onze toewijding aan u weergeeft.

Met duidelijke afbeeldingen en productnamen maken we het selecteren van producten eenvoudig. Ook vindt u op de verpakking een overzicht met belangrijke productspecificaties en uitleg over gebruik en toepassing van het product als handig hulpmiddel voor uw bakkerijmedewerkers.

Natuurlijk voldoen al onze nieuwe Dawn-merkproducten aan de Europese voedselrichtlijn en aan de eisen voor de voedingswaardedeclaratie op het etiket.

Onze beloftes waarmaken, iedere dag (Living up to our promises, every day)

Bij Dawn willen we het iedere dag een beetje beter doen, zodat u uw klanten telkens weer kunt verrassen met bijzondere nieuwe smaken, mooie kwaliteitsproducten en heerlijke recepten. Iedere dag streven wij ernaar happiness te creëren met:

steeds betere smaak, door onze ruime ervaring met traditionele, lokale recepten sinds 1920 en onze gedreven zoektocht naar nieuwe smaken in gebak;
steeds betere ingrediënten, door voortdurend te streven naar een nog betere kwaliteit, omdat alleen de beste ingrediënten garant staan voor het beste eindresultaat;
steeds beter passende producten, door onze productoplossingen altijd zo te verbeteren dat ze perfect aansluiten op al uw veranderende wensen en eisen;
steeds betere creativiteit, door u voortdurend inspirerende ideeën aan de hand te doen voor heerlijke recepten en bijzondere toepassingen, gebaseerd op de laatste trends.