Onze waarden

Onze waarden stimuleren onze cultuur, en Dawn zet zich in om een cultuur te creëren van wereldwijde groei, diversiteit, dienstbaarheid aan anderen, continu leren en plezier in wat we doen.

 

Passie

We  krijgen ENERGIE van  de creativiteit, INSPIRATIE en TOEWIJDING die we zien bij onze klanten en bij elkaar. We streven ernaar ons door die passie te laten leiden in ALLES WAT WE DOEN. Van werken als team om onze klanten het allerbeste te bieden, tot het opbouwen van een partnerschap met onze klanten om een bijdrage te leveren aan hun succes. Het is de vonk die ons van anderen onderscheidt.

Integriteit

Ons woord is ONZE BELOFTE en dat is al meer dan 100 jaar zo. Hoe groot we ook worden, we BLIJVEN een organisatie van INTEGRITEIT en VERANTWOORDELIJKHEID in alles wat we zeggen en doen. We weten dat we blijvend VERTROUWEN winnen door te doen wat we zeggen en dat iedereen met wie we werken op ons kan rekenen. Vertrouwen opbouwen bij elke gelegenheid.

Relaties

Ons succes is toe te schrijven aan het opbouwen van DUURZAME  PARTNERSCHAPPEN. We vinden SAMENWERKING belangrijk en willen elkaar en onze klanten ondersteunen, zodat we allemaal kunnen groeien en onszelf verbeteren. We luisteren, leren en benaderen elke kennismaking als een kans om samen te werken. Onze partners voelen zich GEWAARDEERD EN BEGREPEN.

Vooruitgang

We zijn trots op ONS VERLEDEN en vergeten nooit dat we als klein bakkersbedrijf zijn begonnen. Dankzij dat bescheiden begin voelt de Dawn-familie zich verbonden met onze klanten en begrijpen wij hun doelen, problemen en ambities. En hoewel we altijd zullen streven naar INNOVATIE EN GROEI, weten we dat het verleden van onze familie ten grondslag ligt aan onze VOORUITGANG NAAR EEN STRALENDE TOEKOMST. We begonnen bescheiden; net zoals bakkers bij zonsopgang. 

Optimisme

We geloven in onze mensen en in de kracht van een POSITIEVE INSTELLING voor een betere toekomst. Het bedrijfsleven bestaat  uit uitdagingen, maar als we ervoor kiezen elke situatie fatsoenlijk en zorgvuldig aan te pakken, kunnen we erop VERTROUWEN dat de resultaten positief zijn. Bij Dawn hebben we een natuurlijke drang om onszelf continu te verbeteren en de samenwerking met onze partners intelligenter, rijker en plezieriger te maken. Ons einddoel is GELUK — voor ons, onze klanten en hun klanten.

De Circle of Excellence van Dawn

Hoe slagen we er iedere dag opnieuw in om onze waarden na te leven? Daarvoor gebruiken we de Circle of Excellence als richtlijn. Het herinnert ons niet alleen aan onze toewijding aan onze klanten, onze producten en onze medewerkers, maar ook aan wie we willen zijn als organisatie.

Onze medewerkers – Ons hardwerkende team staat altijd voor u klaar. Wij benutten onze kennis en ervaring om ons bedrijf en onze klanten succesvol te maken. En hoe hard we ook groeien, dankzij onze familiegerichte manier van werken is ons team altijd de juiste partner voor u.

Onze producten en diensten – Dawn creëert smaakvolle ingrediënten en gebakproducten van de hoogste kwaliteit om tegemoet te komen aan de steeds veranderende behoeften van alle bakkers. Bovendien worden we ondersteund door een mondiaal distributienetwerk dat onze producten bij u brengt, waar ook ter wereld.

Onze klanten – Wij beloven dat we onze toewijding aan onze klanten iedere dag waarmaken, in alles wat we doen. Door u te ondersteunen bij het laten groeien van uw bedrijf, uitmuntende klantenservice te bieden en u als partner ter zijde te staan, zodat u altijd over datgene beschikt wat u nodig hebt, stelt Dawn u centraal, vandaag en in de toekomst.

circle-of-excellence67d28689b1896ce59daaff0000565af0

Onze Code of Excellence wijst de weg

Het begint allemaal met ons, met de mensen op onze eigen locaties van wie we verwachten dat ze de Code kennen. In onze manier van werken speelt ethiek een grote rol en laten we ons leiden door de principes van de familie Jones en door een niet-aflatende toewijding voor respectvolle relaties, mensen en onze integriteit. Onze teamleden en managers volgen de Global Code of Excellence van Dawn om te waarborgen dat we samenwerken op een manier die onze waarden, onze visie en onze ethische normen weerspiegelt die ons sterk maken als organisatie.

Om nalevering van onze Code of Excellence te ondersteunen, biedt Dawn teamleden veel kanalen voor communicatie en ondersteuning. De eerste dialooglijn is een open gesprek met leidinggevenden of de afdeling Human Resources. Een ander hulpmiddel is onze anonieme, 24-uurs Speak-Up hotline, bemand door een onafhankelijke derde partij, waar teamleden, partners en leveranciers worden aangemoedigd om hun zorgen te delen, hun mening te geven of suggesties te doen.