Wat we Doen

Dawn Foods draagt bij aan het creëren van onvergetelijke momenten.

Bij Dawn Foods weten we dat klanten en families overal ter wereld op ons rekenen om bijzondere momenten speciaal te maken. Daarom combineren we ongeëvenaarde internationale productie- en distributiecapaciteiten met onze expertise, betrokkenheid en innovatie om bakkerijoplossingen te creëren.

Wij bieden een compleet assortiment hoogwaardige en betrouwbare mixen, basisingrediënten, icings, taartspiegels, vullingen, diepgevroren deegproducten en geheel afgebakken producten voor de levensmiddelenindustrie — wereldwijd.

Zakelijke ontwikkelingen volgen elkaar steeds sneller op en klanten moeten efficiënter werken. Maar wat er ook verandert, wij blijven ons onverminderd inzetten om bakkerijproducten en innovatieve oplossingen van de allerhoogste kwaliteit te bieden.

Coffee-Shop-55

Hoe we werken

Wat verklaart het zakelijke succes dat we al bijna honderd jaar hebben weten te boeken? En hoe willen we dit succes de komende honderd jaar voortzetten? Daarvoor grijpen we terug naar de 'basics' die ons generaties lang hebben gemaakt tot wat we zijn. Onze basis maakt ons uniek:

  • onze kennis van het bakproces en de bakkerijbranche
  • onze passie en betrokkenheid bij het succes van onze klanten
  • ons vermogen om producten en ideeën samen te brengen die onze klanten helpen producten door te verkopen aan hun klanten