Wat we doen

Dawn helpt u bij het creëren van onvergetelijke momenten

Dawn ontwikkelt, produceert en levert een compleet assortiment banketingredíënten en kant-en-klare producten aan Ambacht, Foodservice en Industriële producenten.

Al meer dan 100 jaar staat Dawn u terzijde. Wij weten dat u op ons rekent om bijzondere momenten speciaal te maken. Zo combineren we internationale productie- en distributiecapaciteiten met onze expertise, betrokkenheid en innovatie om bakkerijoplossingen te creëren.

Ontwikkelingen volgen elkaar steeds sneller en klanten moeten efficiënter werken. Maar wat er ook verandert, wij blijven ons onverminderd inzetten om bakkerijproducten en innovatieve oplossingen van de allerhoogste kwaliteit te bieden.

 

CwD-page-thumbnail-home

Hoe we werken

Hoe slagen we er al meer dan 100 jaar in om uit te blinken in wat we doen? En hoe zijn we van plan om dat de komende 100 jaar ook nog vol te houden? Het komt neer op de basis die ons generaties lang heeft gemaakt tot wie we zijn. We hebben een basis die ons onderscheidt:

  • Onze kennis van het bakproces en de bakkerijbranche
  • Onze passie en betrokkenheid bij het succes van onze klanten
  • Ons vermogen om producten en ideeën samen te brengen die onze klanten helpen producten door te verkopen aan hun klanten