Wat we Doen

Dawn draagt bij aan het creëren van onvergetelijke momenten.

Bij Dawn weten dat u meer maakt dan alleen eten.

U sluit vriendschappen.

U schept vreugde.

Al meer dan 100 jaar, staat Dawn aan uw zijde. Wij weten dat u op onze familie rekent om te zorgen voor mooie momenten. Daarom combineren we ongeëvenaarde internationale productie- en distributiecapaciteiten met onze expertise, betrokkenheid en innovatie om bakkerijoplossingen te creëren.

Wij bieden een compleet assortiment hoogwaardige en betrouwbare mixen, basisingrediënten, icings, taartspiegels, vullingen, diepgevroren deegproducten en geheel afgebakken producten voor de levensmiddelenindustrie — wereldwijd.

Zakelijke ontwikkelingen volgen elkaar steeds sneller op en klanten moeten efficiënter werken. Maar wat er ook verandert, wij blijven ons onverminderd inzetten om bakkerijproducten en innovatieve oplossingen van de allerhoogste kwaliteit te bieden.

 

CwD-page-thumbnail-home

Hoe we werken

Bedankt dat u ons onderdeel laat zijn van uw verhaal de afgelopen 100 jaar. Hoe zorgen wij ervoor dat wij nog 100 jaar aan uw zijde staan? Het begint allemaal bij de basis, de basis heeft ons gemaakt wie we nu zijn. De fundering van ons bedrijf onderscheid ons van anderen. 

  • onze kennis van het bakproces en de bakkerijbranche
  • onze passie en betrokkenheid bij het succes van onze klanten
  • ons vermogen om producten en ideeën samen te brengen die onze klanten helpen producten door te verkopen aan hun klanten