Aprikoosia

15min
Baktijd
180°C
Temperatuur
Temp.
14
buches van 15 cm

Wat je nodig hebt

Instructies

Brosse harde wener

Alle ingrediënten mengen tot een homogeen deeg. Rol uit op 3 mm dikte en bekleed een 60/40 europlaat en bak in een oven van 180°C gedurende ca. 15 minuten totdat deze goudbruin is. Na het bakken direct in banen van 7 cm snijden.

Exotic coulis (voor 4 buches)

Verwarm de suikersiroop (80˚C). Voeg Sanatine en Vanistar toe. Dit vermengen met de fruitvulling en verdeel dit over de interieurvormen. Vervolgens invriezen.

Frambozen coulis (voor 4 buches)

Verwarm de suikersiroop (80˚C) en voeg Sanatine toe. Dit vermengen met de fruitvulling en verdeel dit over de reeds ingevroren exotic coulis.

Abrikozenmousse (voor 4 buches)

Meng de Fond Abrikoos met het water en roer dit glad. De opgeslagen ongezoete slagroom er in gedeeltes doorheen spatelen.

Amandelbiscuit (voor 1 plaat 60x40 cm)

De Summum met heel ei opkloppen tot een standig beslag. Amandel broyage er doorheen spatelen en op een 60/40 europlaat verdelen. Bestrooi het beslag voor het bakken licht met poedersuiker. Bak in een oven van 170˚C gedurende ca. 14 minuten. Vul de buche-vorm voor de helft met de abrikozenmousse. Plaats daarin de bevroren coulis, vul de buche-vorm af met de resterende mousse (ca. 1 cm onder de rand) en sluit af met een harde wener plak. Bewaar dit in de vriezer. Vervolgens de amandelbiscuit aan de zijkanten bevestigen met slagroom en decoreren.
Load More Reviews

Aprikoosia

Ook interessant voor u

Vind u dit recept leuk?
Deel uw bevindingen met andere bakkers
Ik wil graag per mail op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws van Dawn Foods.
Beoordeling is verplicht
Voornaam is verplicht
Achternaam is verplicht
E-mail is verplicht
Email is ongeldig
Opmerkingen zijn verplicht
UW BERICHT IS VERZONDEN
Dank je
Uw mening is erg belangrijk voor ons! Uw bevinding over dit recept zal worden beoordeeld en binnenkort worden gepubliceerd.
TERUG NAAR RECEPT
Er is een fout opgetreden. Probeer het opnieuw.
Afsluiten