Eclips

10min
Baktijd
190°C
Temperatuur
Temp.
2
taarten van 18 cm Ø

Wat je nodig hebt

Instructies

Crème Cake Base

Alle ingrediënten vermengen tot een gladde massa. 500 g Dawn® Crème Cake Base 175 g heel ei 150 g olie 113 g water 20 g Dawn® Bari Bitter Verdeel dit over één 60/40 europlaat en bak in een oven van 190°C gedurende ca. 10 minuten tot deze gaar is.

Kokos Pannacotta

Breng de slagroom met suiker en de kokos aan de kook. Sanatine toevoegen, doorroeren, op de chocolade drups gieten en gladroeren. Vervolgens in Flexipanmatten of ringen van 16 cm ø gieten en invriezen.

Exotic gelei

Breng water aan de kook en los hier de Sanatine in op. Pureer de Delifruit Exotic tot een gladde massa. Vermeng de Sanatine met de fruitmassa. Vervolgens in Flexipanmatten of ringen van 16 cm ø gieten en invriezen. (is voor 4 ringen).

Roomkaas bavaroise

Fond Roomkaas mengen met het water tot een gladde massa. De massa onder de opgeklopte ongezoete slagroom spatelen.

Kokos decoratie

Branden in de oven tot dat deze licht goudbruin kleurt.

Werkwijze

Steek een 16 cm Ø bodem uit de Crème Cake Base plak en plaats deze in de 18 cm Ø ring. Giet hier 1/3 van de mousse op en plaats de pannacotta erin. Giet hier weer 1/3 deel van de mousse op en plaats de exotic gelei erop. Vul de ring verder af met mousse en vries in. Los de ring en laat de buitenkant licht ontdooien zodat de gebrande kokos plakt. Steek verschillende rondjes uit de exotic gelei en plaats deze boven op de taart. Vervolgens decoreren (zie foto).
Load More Reviews

Eclips

Ook interessant voor u

Vind u dit recept leuk?
Deel uw bevindingen met andere bakkers
Ik wil graag per mail op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws van Dawn Foods.
Beoordeling is verplicht
Voornaam is verplicht
Achternaam is verplicht
E-mail is verplicht
Email is ongeldig
Opmerkingen zijn verplicht
UW BERICHT IS VERZONDEN
Dank je
Uw mening is erg belangrijk voor ons! Uw bevinding over dit recept zal worden beoordeeld en binnenkort worden gepubliceerd.
TERUG NAAR RECEPT
Er is een fout opgetreden. Probeer het opnieuw.
Afsluiten