Dawn 100:
Een feestelijke week

Welkom op de Dawn 100 Pagina voor Team Members 

Hier vind je alle informatie over hoe je kunt deelnemen aan onze feestweek van 12 tot 16 oktober. Hoewel de gezamenlijke vieringen en activiteiten zijn veranderd, gaat ons 100ste jaar nog steeds over mensen, producten en klanten die ons na aan het hart liggen. We hopen dat je gedurende de hele week kunt deelnemen. 

 

Deelname aan Dawn 100-evenementenis vrijwillig. Er wordt geen extra vergoeding verstrekt voor deelname aan evenementen.

 

Evenementenkalender
Orange Gradient

Dawn 100
Maandag 12 oktober: Schorten van overal ter wereld

In september ontvangt elke Team Member een Dawn 100-doos, op jouw locatie of bij jou thuis. In deze doos vind je jouw officiële Dawn 100 bakkersschort. Op maandag 12 oktober doe je de schort voor en kun je een foto van jezelf nemen of een video maken met je naam, je functie bij Dawn, hoe lang je al bij het bedrijf bent, en vertel je iets over jezelf.

Je kunt op twee manieren deelnemen: 

1) Als je een e-mailadres van Dawn hebt, post dan je foto/video op Workplace in de Dawn Today-groep met vermelding van #Dawn100.   

2) Als je geen e-mailadres van Dawn hebt, klik dan om te uploaden op Afbeeldingen en video’s van schorten

Orange Gradient

Dawn 100
Dinsdag 13 oktober: Ontmoetingen met Team Members

Vandaag verbinden we ons team over de hele wereld door middel van persoonlijke betrokkenheid. We zijn een team van ongelooflijk getalenteerde mensen met een passie om te bakken. Van productie en distributie tot chauffeurs, finance, marketing en nog veel meer. Elke dag levert ieder van ons weer inspiratie om succesvol te bakken.

Je kunt kunt op twee manieren deelnemen:  

1) Als je een e-mailadres van Dawn hebt en u ervoor hebt gekozen om contact met een Team Member op te nemen, plan dan jouw meeting voor dinsdag 13 oktober. Voer het gesprek via video als dat mogelijk is. Maak een screenshot of een foto van jullie video-ontmoeting en deel deze op Workplace in de Dawn Today-groep met vermelding van #Dawn100. 

2) Als je geen e-mailadres van Dawn hebt of niet hebt gekozen om met een Team Member contact op te nemen, zoek dan een gelegenheid op om dinsdag tijdens de lunch, een pauze of tussen de taken door contact op te nemen met een lid van jouw team. Vraag diegene om iets over zichzelf te vertellen of laat merken dat jij hun werk waardeert en dat hij/zij Dawn helpt elke dag te inspireren tot succesvol bakken.

Orange Gradient

cake


Woensdag 14 oktober: Virtuele viering
Ontmoet CEO Carrie Jones-Barber op de speciale wereldwijde publieke bijeenkomst om de 100ste verjaardag van Dawn te vieren.

Gasten van over de hele wereld zullen hun steentje bijdragen en we vieren wat Dawn zo bijzonder maakt: onze mensen, onze producten en onze klanten.

De uitzending is voor alle Team Members toegankelijk. Een e-mailadres van Dawn is NIET vereist om de bijeenkomst bij te wonen. Als je niet kunt deelnemen aan de live bijeenkomst van 16:00 tot 17:00 uur, kun je die later bekijken op een opname die beschikbaar zal worden gesteld.

De uitzending zal in het Engels zijn, met Spaanse ondertiteling voor vooraf opgenomen onderdelen.

Klik hier om de bijeenkomst bij te wonen

Orange Gradient

Rolling pin

Donderdag 15 oktober: Familierecepten
Bak jij thuis de LEKKERSTE koekjes? Of vragen mensen jou altijd om uw speciale taart te maken? We zijn erg benieuwd welke baktradities jouw familie in huis heeft. Zoek jouw ingrediënten bij elkaar en vraag jouw familie om ook mee te doen! Laten we eens kijken naar de geweldige recepten die de Team Members van Dawn thuis hebben gemaakt.

Hoe werkt het?:  Stuur één of meer foto’s of een video van jezelf, eventueel met je familieleden, terwijl jullie een van jullie favoriete recepten bakken. Vertel ons over het recept in het bijschrift of op de video – is het een recept van je grootmoeder? Of een die jij zelf hebt samengesteld? En als je wilt, deel het recept dan met het team!

U kunt uw bijdrage op twee manieren indienen:

1) Als u een e-mailadres van Dawn heeft, post uw foto/video dan op Workplace in de Dawn Today-groep met vermelding van #Dawn100. 

 

2) Als u geen e-mailadres van Dawn hebt, klik dan om uw foto(s) of video te uploaden op Baktradities van de familie

Orange Gradient

Dawn 100

Vrijdag 16 oktober: Bakkersquiz en teammozaïek

Laat de week niet voorbijgaan zonder uw foto te uploaden voor het Dawn 100-teammozaïek en doe vooral onze bakkerijquiz. 

Teammozaïek: 
Klik hier om uw afbeelding te uploaden zodat deze kan worden opgenomen in onze teammozaïek-print. De uiteindelijke print zal later dit jaar worden gedeeld. (Let op: de afbeelding links is een placeholder)

Bakkerijquiz: Ontdek welk zoet baksel u het lekkerst vindt.  Klik hier om onze quiz te doen.

 

Orange Gradient