Slof2Share Valentijn
Love is in the air..
met deze unieke Red Velvet Slof2Share!
Love is in the air..
met deze unieke Red Velvet Slof2Share!
NIEUW!
Blondie Mix. Met de échte Amerikaanse smaak
NIEUW!
Blondie Mix. Met de échte Amerikaanse smaak
20220802 Dawn foods bolgebak
Decorgel Plus Wit
Vernieuwd recept zonder titanium dioxide
Decorgel Plus Wit
Vernieuwd recept zonder titanium dioxide
SWEET & FINE
THE PASTRY TO YOUR COFFEE Ontdek ons nieuwste inspiratiemagazine!
SWEET & FINE
THE PASTRY TO YOUR COFFEE Ontdek ons nieuwste inspiratiemagazine!
Dawn-homepage-header-CSR
POSITIEVE VERANDERING VOOR EEN BETERE TOEKOMST
Bij Dawn geloven we dat onze acties ertoe doen en dat we de verantwoordelijkheid hebben om een positieve impact te maken in gemeenschappen over de hele wereld.
POSITIEVE VERANDERING VOOR EEN BETERE TOEKOMST
Bij Dawn geloven we dat onze acties ertoe doen en dat we de verantwoordelijkheid hebben om een positieve impact te maken in gemeenschappen over de hele wereld.
 
Onze producten
Van donutmix en custardcrème tot ‘ready-to-serve’ brownies en muffins, wij leveren een compleet assortiment banketmixen, icings, taartspiegels, vullingen, diepgevroren deegproducten en geheel afgebakken producten aan ambachtelijke en industriële banket- en patisserie professionals, wereldwijd.
Onze klanten
Bij Dawn Foods weten we dat klanten en families overal ter wereld op ons rekenen om bijzondere momenten speciaal te maken. Dawn Foods is een familiebedrijf dat al meer dan 100 jaar hoogwaardige banketingrediënten en -producten levert. Met onze kennis en ervaring helpen wij bakkers over de hele wereld bij het opbouwen van hun bedrijf, van innovatie tot inspiratie.
Laatste nieuws

Bericht aan onze klanten

mrt 18, 2020, 10:24 by Steven Verweij
Een update voor klanten over ons antwoord op COVID-19.

Beste gewaardeerde klant,

Ik wil u graag een update geven over de manier waarop wij omgaan met het coronavirus (COVID-19). Het Dawn crisis management team komt regelmatig bijeen om deze dynamische situatie te monitoren. Tijdens deze aan verandering onderhevige situatie zijn wij er aan toegewijd om te reageren op die veranderingen en doen we wat juist is voor onze mensen en onze klanten. Hier leest u hoe Dawn omgaat met COVID-19:

  • Onze regionale management teams blijven up to date met nieuwe ontwikkelingen via lokale gezondheidsorganisaties en autoriteiten. Al onze beslissingen, passen bij aanbevelingen vanuit deze organisaties en wetten behorend bij het land. Wij blijven de situatie bekijken en updaten waar nodig onze plannen en zaken.
  • Dawn Producten: We hebben een noodplan als we een vermindering zien in onze productie faciliteiten. Onze prioriteit ligt nu bij de productie van ingrediënten, indien nodig verplaatsen we de productie naar andere faciliteiten in ons netwerk. We streven ernaar om eventuele downtime te minimaliseren. De veiligheid van onze teamleden en het veilig produceren van ingrediënten staat op dit moment voorop.
  • Screenen van bezoekers: We proberen zo min mogelijk externe mensen te ontvangen op onze locaties. Indien bezoek toch noodzakelijk is moeten de bezoekers voldoen aan onze vragenlijst welke bij iedere locatie bij de ingang ligt. Indien een bezoeker in een risico gebied is geweest of symptomen heeft van COVID-19, wordt diegene de toegang geweigerd. 
  • Reis voorzorgsmaatregelen: Internationale en binnenlandse zakenreizen worden zo veel mogelijk beperkt. Alleen bedrijf kritische reizen zijn toegestaan mits wordt voldaan aan de gezondheidsvoorwaarden. Grote evenementen en bijeenkomsten zijn tot nader order geannuleerd.
  • Inkoop en logistiek: In deze aan verandering onderhevige situatie hebben wij noodplannen opgesteld voor onze inkoop en logistiek. We zullen de situatie blijven volgen en maatregelen & beperkingen evalueren. Door nauw samen te werken met onze leveranciers en distributiepartners, voorraden op te bouwen, alternatieve leveringen in te plannen en leveringen eerder te laten komen, proberen we deze situatie zo goed mogelijk het hoofd te bieden.
  • Team Dawn: We hebben onze medewerkers verzocht zoveel mogelijk thuis te werken (indien mogelijk). Daarbij hebben we onze medewerkers verzocht zich zoveel mogelijk te houden aan de richtlijnen van het RIVM. Alleen essentiële team leden zullen werkzaam blijven op onze locaties, hier doen wij er alles aan om mensen te instrueren over de richtlijnen van het RIVM. Op al onze locaties hangen meerdere hand sanitizers, onze werkplekken worden grondig schoongemaakt en er zijn per afdeling niet meer dan 2 mensen aanwezig. Hierbij wordt natuurlijk de nodige afstand in acht genomen.

Wij waarderen u als klant en zullen u regelmatig updates geven indien er nieuwe informatie beschikbaar is. Net als u, zijn we gefocust op het continueren van onze organisatie, stellen we noodplannen op en proberen we ervoor te zorgen dat deze periode zo min mogelijk impact heeft op uw bedrijf. Wij vragen u er wel begrip voor te hebben dat de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers op nummer 1 staat. 

Dank u wel

Steven Verweij
President, Europe & AMEAP

Load more comments
comment-avatar

Social Media